Meniu
Coșul dvs.

Saltele

Brand: isleep
SALTEA TAREFabricată în PortugaliaSpumă foarte elastică pentru asigurarea unei poziții corecte a corpuluiBandă de ventilație pentru un mediu de dormit igienicMaterial textil antialergenic și antibacterianFără cocosAlte dimensiuni :70/140 - 399..
345 Lei
Brand: isleep
SALTEAMOALEFabricată în ItaliaPartea centrală (nucleul) de 17 cm din spumă foarte elasticăStrat suplimentar de spumă moale pentru un plus de confortThermoSense - material textil ce menține echilibrul termic al corpuluiMaterial textil cu tratament antialergenic și antiacarianAlte dimensiuni :  9..
1.719 Lei
Brand: isleep
SALTEAFabricată în ItaliaMiez din spumă foarte elasticăStrat de 2 cm de spumă cu memorie pentru un plus de confortHusă exterioară cu fermoar fabricată din material textil termoregulatorPartea superioară a husei poate fi folosită ca un topper portabilHusă interioară cu fermoar potrivită pentru curăța..
2.199 Lei
Brand: isleep
SALTEA TAREFabricată în ItaliaSpumă foarte elastică cu caracteristici ortopediceOferă o poziție corectă a corpului în timpul somnuluiMaterial textil cu Aloe Vera având un efect revigorant și liniștitorMaterial textil cu tratament antialergenic și antiacarianAlte dimensiuni :90/200 - 799 lei..
1.615 Lei
Brand: isleep
SALTEA MEDIEFabricată în ItaliaNucleu format din două jumătăți într-o singură salteaPartea superioară a husei din spumă cu memorie se poate folosi ca un topper portabil4 niveluri diferite de confort - cu 3,4,7cm de spumă cu memorie sau fărăHusa cu fermoar se împarte în două părți, potrivită pentru c..
3.568 Lei
Brand: isleep
SALTEA MEDIEFabricată în ItaliaSaltea cu două fețe și posibilitatea de a alege fermitatea dorităPartea centrală (nucleu) de 16 cm din spumă cu elasticitate înaltă2 cm spumă cu memorie în materialul huseiMaterial textil cu tratament antialergenic și antibacterianAlte dimensiuni :  90/200 - ..
1.699 Lei
Brand: isleep
  SALTEA MEDIEFabricată în ItaliaNucleu format din spumă cu elasticitate ridicată, un strat de spumă elastică moale și 3 cm de spumă cu memorieSuport anatomic și ortopedicHusă din material tratat cu ioni de Argint, prevăzută cu fermoar ce împarte husa în două părțiAlte dimensiuni :  9..
2.869 Lei
Brand: isleep
SALTEA MOALEFabricată în ItaliaTrei straturi de spumă foarte elastică cu fermitate diferităUn strat de 11 cm de spumă foarte elastică pentru suport ortopedicUn strat de 7 cm de spumă foarte elastică și inovatoare de tip Ultracomfort pentru fermitate echilibratăSpumă cu memorie de 6 cm pentru confort..
3.140 Lei
Brand: isleep
SALTEAFabricată în ItaliaSpumă cu memorie pe ambele părțiHusă interioară cu fermoar potrivită pentru curățarea la domiciliuParte centrală (nucleu) din spumă foarte elasticăHusă exterioară cu fermoarPartea superioară a husei poate fi folosită ca un topper portabilMaterial textil cu tratament antialer..
2.138 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)