Meniu
Coșul dvs.

BUCĂTARIE

BUCĂTARIE
Brand: mobilarafael
Bucatarie Anca 2.4Anca este o bucatarie moderna, simpla si eleganta, cu un design practic.Gatitul devine mai placut atunci cand mobilierul de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Chiar daca mobilierul de bucatarie are o lungime de 240 cm, corpurile au un spatiu generos de stocare. Totul a fo..
2.400 Lei
Bucatarie Boston 2.6MBucataria Boston este o bucatarie moderna, simpla si eleganta, cu un design practic. Gatitul devine mai placut atunci cand mobila de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Material : ● Corp - Pal Melaminat Alb● Front - MDF Infoliat Crem + Ciocolata..
2.800 Lei
Bucatarie Dina 3.0 m - Crem 300 x 60 x 200 cmStilul romantic al mobilierului de bucătărie Dina te îmbie la crearea celor mai delicioase deserturi alături de familie și prieteni. Designul inspirat de momentele dulci iți trezește pofta de gătit, iar compartimentarea organizată și elegantă favorizează ..
3.500 Lei
Brand: Fadome
Bucatarie Econo 2.6Econo este o bucatarie moderna, simpla si eleganta, cu un design practic.Gatitul devine mai placut atunci cand mobilierul de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Chiar daca mobilierul de bucatarie are o lungime de 260 cm, corpurile au un spatiu generos de stocare. Tot..
2.800 Lei
Bucatarie Gospodina MDF 2.6m MuscatBucataria Gospodina este sufletul casei, locul unde prind contur cele mai delicioase povești culinare. Mobilierul modern prezintă numeroase avantaje: de la aspectul elegant și primitor, sertarele și cabinetele compartimentate pentru a organiza vesela și tacâmu..
2.300 Lei
Brand: mobilarafael
Bucatarie K001 2.6MK001 este o bucatarie moderna, simpla si eleganta, cu un design practic.Gatitul devine mai placut atunci cand mobilierul de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Chiar daca mobilierul de bucatarie are o lungime de 260 cm, corpurile au un spatiu generos de stocare. Totu..
2.400 Lei
Brand: idealmobila
Mobila bucatarie Liusa, MDF, Blat termorezistent, Alb mat, 260 x 60 x 200 cmNaturală și funcțională, gama Liusa se remarcă prin designul în forme plăcute și estetice. Include piesele esențiale pentru o bucătărie organizată și practică, asigurând un generos spațiu pentru depozitare și pentru gătit. I..
3.200 Lei
Bucatarie Modena MDF 260 X 60 X 200 cm ALB /CAFEACromatica vibrantă a bucătăriei Modena o recomandă pe aceasta drept alegerea ideală pentru amenajarea unui spațiul original, plin de personalitate. Bucătăria Modena poate fi configurată în funcție de dimensiunile pe care le ai la dispoziție, ofer..
2.750 Lei
Bucatarie Modena MDF 260 X 60 X 200 cm STEJAR GRICromatica vibrantă a bucătăriei Modena o recomandă pe aceasta drept alegerea ideală pentru amenajarea unui spațiul original, plin de personalitate. Bucătăria Modena poate fi configurată în funcție de dimensiunile pe care le ai la dispoz..
2.750 Lei
Bucatarie Nastya 2.6M ALB PERLAT 260 X 60 X 200 CMNastya este o bucatarie cu aspect clasic, simpla si eleganta, cu un design practic.Gatitul devine mai placut atunci cand mobilierul de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Chiar daca mobilierul de bucatarie are o lungime de 260 cm, corpurile ..
2.450 Lei
Bucatarie Olea Mebel MDF 2.6M, CALVADOSOlea Mebel este o bucatarie cu aspect clasic, simpla si eleganta, cu un design practic.Gatitul devine mai placut atunci cand mobilierul de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Chiar daca mobilierul de bucatarie are o lungime de 260 cm, corpurile au..
2.450 Lei
BUCATARIE OLYA
Cele mai vândute
Bucatarie Olya L. 2.6MOlya este o bucatarie cu aspect clasic, simpla si eleganta, cu un design practic.Gatitul devine mai placut atunci cand mobilierul de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Chiar daca mobilierul de bucatarie are o lungime de 260 cm, corpurile au un spatiu generos de s..
2.450 Lei
Brand: idealmobila
Bucatarie Paris 2.6, MDF, Alb/Alb, Blat termorezistent, 260 x 60 x 200 cmBucătăria Paris este locul în care prind viață poveștile culinare cu cele mai fericite finaluri. Fronturile din MDF sunt completate de blatul melaminat și termorezistent, creând astfel o gamă ce impresionează atât prin aspect, ..
3.200 Lei
Brand: Fadome
Bucatarie Premio 2.6MPremio este o bucatarie moderna, simpla si eleganta, cu un design practic.Gatitul devine mai placut atunci cand mobilierul de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Chiar daca mobilierul de bucatarie are o lungime de 260 cm, corpurile au un spatiu generos de stocare. Totul..
2.800 Lei
Brand: idealmobila
BUCATARIE PROVENCE MDF 2.6M ALB FIBRAT, BLAT INTREGPiesele de mobilier Provence creează locul perfect pentru pregătirea preparatelor delicioase. Aspectul aparte este conferit de cromatica luminoasă, alături de detaliile evidențiate în mod rafinat. Mânerele elegante contrastează în mod armonios cu ma..
2.800 Lei
Bucatarie Rafael 2.6MRafael este o bucatarie moderna, simpla si eleganta, cu un design practic.Gatitul devine mai placut atunci cand mobilierul de bucatarie te ajuta sa te organizezi mai bine.Chiar daca mobilierul de bucatarie are o lungime de 260 cm, corpurile au un spatiu generos de stocare. ..
2.900 Lei
Bucatarie Roma 2.6, MDF, Blat termorezistent, Crem, 260x60x200 cmStilul romantic al mobilierului de bucătărie Roma te îmbie la crearea celor mai delicioase deserturi alături de familie și prieteni. Designul inspirat de momentele dulci iți trezește pofta de gătit, iar compartimentarea organizată și e..
3.200 Lei
Brand: idealmobila
Bucatarie Rubin, MDF infoliat, Blat termorezistent, Alb/Gri 260x60x200 cmPerfectă pentru iubitorii de artă culinară, bucătăria Rubin este o alegere care să te inspire ori de câte ori petreci timp, gătind cele mai savuroase preparate. Aceasta se remarcă prin latura practică, dar mai ales prin cea est..
3.200 Lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)