Meniu
Coșul dvs.

MGA Sofa

Canapea Nimbus
Disponibil la comanda
Brand: MGA Sofa
Canapea NimbusCanapea Nimbus – În cazul în care simți că sufrageriei tale îi lipsește acea feminitate modernă, definită de formele curbilinii ale unei piese de mobilier chic, alege cu încredere canapea Nimbus Detalii produs:Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase, pal fara formaldes..
2.500 Lei
Coltar Amalfi 2F - OTM/BK Coltar Amalfi 2F - OTM/BK
Cele mai vândute
Brand: MGA Sofa
Alege pentru confortul familiei tale coltar extensibil Amalfi, model ideal pentru o sufragerie moderna si eleganta, tapitat la comanda pe stofa dorita. Coltarul asigura locuri suficiente pentru relaxare, un sistem de pat pentru noptile in care prietenii nu mai pleaca si un spatiu pentru depozitare. ..
3.500 Lei
Brand: MGA Sofa
DESCRIEREAlege pentru confortul familiei tale canapea cu sezlong Atom extensibila, model ideal pentru o sufragerie moderna si eleganta tapitat la comanda pe stofa dorita. Coltarul este destinat living-urilor mici si dispune de un sistem de pat usor de utilizat si confortabil cu spatiu pentru depozit..
2.500 Lei
Coltar Brazil 3F - RE - OTM/SK Coltar Brazil 3F - RE - OTM/SK
Cele mai vândute Disponibil la comanda
Brand: MGA Sofa
Alege pentru confortul familiei tale coltar extensibil Brazil, model ideal pentru o sufragerie moderna si eleganta tapitat la comanda pe stofa dorita. Coltarul asigura locuri suficiente pentru relaxare, un sistem de pat pentru noptile in care prietenii nu mai pleaca si un sertar pentru depozitare. P..
4.200 Lei
Brand: MGA Sofa
Coltar CaroColtar Caro– În cazul în care simți că sufrageriei tale îi lipsește acea feminitate modernă, definită de formele curbilinii ale unei piese de mobilier chic, alege cu încredere colțarul CaroDetalii produs:Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase, pal fara formaldeschis..
3.850 Lei
Brand: MGA Sofa
DescriereCreaza-ti livingul ideal cu o canapea coltar extensibil Diamante pe care il poti peronaliza tapitat cu stofa in zeci de culori potrivite cu amenajarea ta, disponibile la comanda. Coltarul Diamante te surprinde prin realizarea bine proportionata, designul modern si nu in ultimul rand, functi..
5.600 Lei
Brand: MGA Sofa
Alege pentru confortul familiei tale coltar extensibil Runner, model ideal pentru o sufragerie moderna si eleganta. Coltarul asigura locuri suficiente pentru relaxare, un sistem de pat pentru noptile in care prietenii nu mai pleaca si o lada pentru depozitare. Tetierele reglabile au rolul de suprain..
3.500 Lei
Coltar Stratus 3F - RE - 2SK
Cele mai vândute
Brand: MGA Sofa
Coltar StratusColtar Stratus – În cazul în care simți că sufrageriei tale îi lipsește acea feminitate modernă, definită de formele curbilinii ale unei piese de mobilier chic, alege cu încredere colțarul Stratus Detalii produs:Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase, pal fara formaldeschi..
5.600 Lei
Brand: MGA Sofa
Alege pentru confortul familiei tale coltar sufragerie Stratus Mini, model ideal pentru o sufragerie moderna si eleganta. Coltarul asigura locuri suficiente pentru relaxare, un sistem de pat pentru noptile in care prietenii nu mai pleaca si o lada pentru depozitare. Tetierele reglabile au rolul de s..
3.950 Lei
Fotoliu Nimbus Fotoliu Nimbus
Disponibil la comanda
Brand: MGA Sofa
Fotoiu NimbusFotoiu Nimbus– În cazul în care simți că sufrageriei tale îi lipsește acea feminitate modernă, definită de formele curbilinii ale unei piese de mobilier chic, alege cu încredere fotoliu NimbusDetalii produs:Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase, pal fara formaldeschisaToate dim..
800 Lei
Sezlong Rubin Sezlong Rubin
Cele mai vândute
Brand: MGA Sofa
Sezlong RubinSezlong Rubin– În cazul în care simți că sufrageriei tale îi lipsește acea feminitate modernă, definită de formele curbilinii ale unei piese de mobilier chic, alege cu încredere Sezlong Rubin.Detalii produs:Rama schelet din lemn esenta tare si rasinoase, pal fara formaldeschis..
950 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)