Meniu
Coșul dvs.

Furnival

Brand: Furnival
Acest set de mobila pentru living CLIFF este format din corpuri ce arata latura practică a acestui mobilier pentru camera de zi.Corpurile superioare au fost prevăzute cu un sistem de iluminat pentru a-l pune mai mult în valoare. Livingul CLIFF are spatii de depozitare atat pentru dec..
1.950 Lei
Brand: Furnival
Acest set de mobila pentru living CLIFF este format din corpuri ce arata latura practică a acestui mobilier pentru camera de zi.Corpurile superioare au fost prevăzute cu un sistem de iluminat pentru a-l pune mai mult în valoare. Livingul CLIFF are spatii de depozitare atat pentru decoratiu..
1.950 Lei
Living Lippi ALB/NEGRU , 230 x 195 x 43 cm Living Lippi ALB/NEGRU , 230 x 195 x 43 cm
Disponibil la comanda
Brand: Furnival
DE CE SA ALEGI MOBILIER LIVING PAL LUCIOS LIPPI, CARCASA ALBA, STRUCTURA DIN PAL, ILUMINARE LED INCLUSA, FORMATA DIN: VITRINA SUSPENDATA, POLITA, COMODA TV SI DULAP CU VITRINA, 230X195X43 CM LXlXH?Deoarece acest mobilier de living construit din pal cu fronturile din sticla sunt ideale pentru camera ..
1.150 Lei
Brand: Furnival
DE CE SA ALEGI MOBILA LIVING 200 CM RENO PAL LUCIOS CU ILUMINARE LED, GRI, FORMAT DIN: 2 VITRINE SUSPENDATE, COMODA TV SI POLITA, 200X195X43 CM LXlXH? Deoarece aceste seturi mobila living Reno din pal va ofera aspectul dorit pentru incaperea dumneavoastra. In viata, solutiile cele mai simp..
1.250 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)