Meniu
Coșul dvs.

idealmobila

Brand: idealmobila
Mobila bucatarie Liusa, MDF, Blat termorezistent, Alb mat, 260 x 60 x 200 cmNaturală și funcțională, gama Liusa se remarcă prin designul în forme plăcute și estetice. Include piesele esențiale pentru o bucătărie organizată și practică, asigurând un generos spațiu pentru depozitare și pentru gătit. I..
3.200 Lei
Brand: idealmobila
Bucatarie Paris 2.6, MDF, Alb/Alb, Blat termorezistent, 260 x 60 x 200 cmBucătăria Paris este locul în care prind viață poveștile culinare cu cele mai fericite finaluri. Fronturile din MDF sunt completate de blatul melaminat și termorezistent, creând astfel o gamă ce impresionează atât prin aspect, ..
3.200 Lei
Brand: idealmobila
BUCATARIE PROVENCE MDF 2.6M ALB FIBRAT, BLAT INTREGPiesele de mobilier Provence creează locul perfect pentru pregătirea preparatelor delicioase. Aspectul aparte este conferit de cromatica luminoasă, alături de detaliile evidențiate în mod rafinat. Mânerele elegante contrastează în mod armonios cu ma..
2.800 Lei
Brand: idealmobila
Bucatarie Rubin, MDF infoliat, Blat termorezistent, Alb/Gri 260x60x200 cmPerfectă pentru iubitorii de artă culinară, bucătăria Rubin este o alegere care să te inspire ori de câte ori petreci timp, gătind cele mai savuroase preparate. Aceasta se remarcă prin latura practică, dar mai ales prin cea est..
3.200 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)