Meniu
Coșul dvs.

Termeni și Condiții


Efectuarea unei comenzi pe site-ul geany-universal.ro de la furnizorul SC GEANY UNIVERSAL SRL reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii si condițiile de mai jos. Pentru folosirea in bune condiții a site-ului GEANY UNIVERSAL, vă rugam să citiți cu atenție TERMENII SI CONDITIILE utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site.


Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului geany-universal.ro (imagini, descrieri, sigle, schițe, etc) este proprietatea SC GEANY UNIVERSAL SRL și este protejat de Legea dreptului de autor precum și de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fără acordul scris al proprietarilor a oricăror elemente menționate mai sus se pedepsește conform legilor in vigoare.


Sugestii și reclamații

Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastră va rugam sa specificați toate detaliile relevante in cazul de fata – de exemplu: numărul si data comenzii, numărul facturii, nume, model si cod produs, data expediție colet, etc.

De aceea, va rugam sa ne transmiteți informații legate de problema pe care ați întâmpinat-o folosind unul dintre următoarele canale de comunicare: trimițând un e-mail la office@geany-universal.ro sau telefonic la numărul: Tel / fax: 0255.518.799

Ne asumam responsabilitatea de a păstra confidențialitatea datelor de contact pe care le furnizați.

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvării corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ați adus la cunoștința. Veți primi un răspuns in cel mai scurt timp posibil.


Informații despre produse

GEANY UNIVERSAL face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor și descrierea lor sa fie cat mai clară și corectă. Încercam sa oferim cat mai multe detalii despre produse pentru a evita neînțelegerile cu viitorii cumpărători. Totuși erorile nu sunt imposibile. De aceea, societatea nu își asuma responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, in ceea ce privește preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea in care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse in bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Societatea își rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul in cel mai scurt timp despre eroarea apăruta.

Preturile sunt exprimate in RON si conțin TVA.

Toate produsele comercializate pe site-ul GEANY UNIVERSAL, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și fiecare produs este însoțit de certificatul de garanție.


Obligațiile cumpărătorului

Cumpărătorul are datoria de a lua la cunoștința “ Termenii si Condițiile” de utilizare ale site-ului geany-universal.ro și să recunoască ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii și implicit, semnarea contractului.

Cumpărătorul se obligă să plătească valoarea produselor comandate online prin metodele de plată puse la dispoziție de site-ul geany-universal.ro. Produsele livrate prin curier beneficiază de transport gratuit, dar acesta se aplică doar în localitățile cu acoperire Fan Curier, kilometrii suplimentari fiind taxați suplimentar.

Cumpărătorul are obligația să ia la cunoștința si sa respecte prevederile cuprinse in Certificatul de Garanție si instrucțiunile de manipulare, montaj, întreținere, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garanția. Cumpărătorul are obligația sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa monteze, sa conserve si sa utilizeze produsele in conformitate cu prescripțiile din certificatul de garanție. Nu răspundem pentru defecțiunile apărute ca urmare a nerespectării acestor prescripții de către client.


Obligațiile vânzătorului

Să livreze produsele comandate în ambalajele originale ale producătorului, sigilate si fără deteriorări.

Să livreze produsele Cumpărătorului la prețul prevăzut în confirmarea comenzii și în timpul prevăzut.

În situația întârzierii produselor sau a imposibilității asigurării produselor comandate, Vânzătorul are datoria de a informa Cumpărătorul.


Legea aplicabilă, litigii

Drepturile si obligațiile Utilizatorilor site-ului si ale GEANY UNIVERSAL, prevăzute de Termeni si Condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Condițiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu născut din sau in legătura cu Termenii si Condițiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în raza teritorială a județului Maramureș.