Meniu
Coșul dvs.

Birouri

Brand: mobilarafael
Birou AlexBiroul Alex este o piesă de mobilier inovatoare, care are un design aspectuos și funcțional, acest produs se poate integra perfect in locuinta dumneavoastra.Material: palDimensiuni:60 X 125 X 80 cm..
550 Lei
BIROU KORA KB Alb
Cele mai vândute
Brand: Gala Meble
Birou Kora KbBiroul Kora Kb evocă eleganță și rafinament prin piesele pe care le propune, acestea fiind realizate pentru a vă crea acasă un ambient plăcut. Biroul este compus din 3 sertare, o ușă și o poliță potrivită pentru o tastatura. Acesta poate fi amplasat în dormitor, astfel încât să vă ..
1.100 Lei
BIROU KORA KB Nuc
Cele mai vândute
Brand: Gala Meble
Birou Kora KbBiroul Kora Kb evocă eleganță și rafinament prin piesele pe care le propune, acestea fiind realizate pentru a vă crea acasă un ambient plăcut. Biroul este compus din 3 sertare, o ușă și o poliță potrivită pentru o tastatura. Acesta poate fi amplasat în dormitor, astfel încât s..
1.100 Lei
BIROU PROWANSJA B1 BIROU PROWANSJA B1
Disponibil la comanda
Brand: Gala Meble
Biroul ProwansjaBiroul Prowansja a fost creat în vederea creării unui interior cald, confortabil și, mai presus de toate, elegant, inspirat din regiunea sud-estului Franței. Combinația de lemn  – pinul Andersen cu un accent delicat de stejar Lefkas întunecat, creeaza un contrast deosebit. Front..
1.250 Lei
BIROU ROMA
Disponibil la comanda
Brand: Fadome
Birou Roma ROM/10Biroul Roma este ideal pentru copilul tau, ofera o zona de studiu practica si confortabila. Acesta este compus din doua sertare, asigura organizarea minutioasa a ustensilelor de scris si a lucrurilor copilului, mentinand ordinea atat de necesara in etapele de educatie si dezvol..
950 Lei
BIROU ROYAL
Cele mai vândute
Brand: Gala Meble
Birou Royal B1Biroul Royal este o piesă de mobilier elegantă. Acesta contribuie în mod discret la decorul spațiului vostru, funcționalitatea sa venind în completarea aspectului inedit. Biroul este prevazut cu polita culisanta pentru tastatura, 4 sertare, un dulapior mic cu usa si doua raft..
1.050 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)