Metode de Plată

GEANY MOBILIER îți oferă cele mai prietenoase metode de plată:
  • Plata cu Cardul sau Portofele Digitale
  • Plata în numerar la livrare

 

  • Plata cu Cardul Online prin EuPlătesc - recomandat

Plătești comenzile rapid, în siguranță și fără costuri de procesare alegând Plata cu Cardul Online prin EuPlătesc în momentul în care plasezi comanda la GEANY Universal.

EuPlătesc este partenerul nostru pentru orice ține de plăți online criptate și procesate în siguranță.

Plățile cu carduri de debit emise sub siglele Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului 3D Secure dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comercianți.

3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment din procesul de plată, pe serverele magazinului online.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la posesorul cardului.

 

Plata prin Portofelele Digitale - Apple Pay / Google Pay

Plătești comanda simplu, rapid și în siguranță prin utilizarea cardurilor tale bancare înregistrate în Apple Pay / Google Pay. Alege Plata cu Cardul prin EuPlatesc.ro la confirmarea comenzii și vei fi redirecționat către pagina de plată EuPlatesc unde vei putea alege Plata prin Apple Pay sau Google Pay.

 

  • Plata în numerar la livrare